به گزارش میراثآریا، سید احسان عسکری گفت: تلاش بر این است که با زمینهسازی لازم، مراکز عرضه محصولات و تولیدات روستاییان به مرور در همه شهرستانهای استان برپا شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، افزود: این روستا بازارها با مشارکت شهرداری یاسوج و تعاون روستایی با هدف قطع دست دلالان، معرفی توانمندیهای روستاییان در حوزه تولید صنایعدستی، سوغات، محصولات کشاورزی و دامپروری و ایجاد بازار مناسب راهاندازی میشوند.
او دسترسی آسان به تولیدات روستاییان، ساماندهی بازار و تامین نیاز مصرفکننده را از دیگر اهداف برپایی دائمی این مراکز عنوان کرد و افزود: در این بازارچهها همه محصولات و تولیدات استان با تاکید بر عرضه میوه و تره بار تولید استان با ۲۵ تا ۳۰ درصد زیر قیمت بازار عرضه میشوند.
عسکری عنوان کرد: با تشکیل روستا بازارها علاوه بر اینکه محصولات و تولیدات در خود استان به فروش میرود منجر به ایجاد اشتغال، بهبود وضعیت اقتصادی، معیشت روستاییان و کشاورزان خواهد شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: شهرداری یاسوج نسبت به جانمایی محل این بازارچهها در سطح شهر یاسوج اقدام کند و تعاون روستایی باید متولی روستا بازارها شود.
او بر فعال شدن اتحادیهها برای راهاندازی این بازارچهها تاکید کرد و گفت: اتاق اصناف مرکز استان قابلیتها و ظرفیت بخش خصوصی برای مشارکت در راه اندازی این بازارچهها را مورد بررسی قرار دهد.
انتهای پیام/
نظر شما